هیچ موردی در آشپزخانه به اندازه قرار دادن و چیدمان ظروف ادویه در جای مناسب ذهن خانوم های خانه دار را مشغول نمیکند. از آنجایی که ادویه جایگاه ویژه ای در میان خانواده های ایرانی دارد و یکی از اقلام پر مصرف آشپزخانه میباشد، قرارگیری آن در محلی که دسترسی آسان داشته باشد و تقسیم بندی خوبی به افراد ارائه بدهد همواره موضوع بحث برانگیزی بوده است.
بکار گیری قفسه های کشویی و توکار تا حدود زیادی توانسته اند از پس مشکل تقسیم بندی و ارائه منظم ادویه جات برآیند.
یکی دیگر از طراحی های جالب برای قرارگیری ادویه جات استفاده از قفسه های دیواری است. در این سبک از طراحی میتوان دسترسی بهتری به اقلام مورد نظر داشت اما در مقایسه با حالت کشویی، ظرفیت کمتری را دارا میباشد.
نوع دیگر تقسیم بندی ادویه جات به صورت کابینتی و قفسه بندی در داخل کابینت میباشد که در مقایسه با دو مدل قبلی از ظرفیت بیشتری برخوردار است.