کاشی های قدیمی که در آشپزخانه ها استفاده می شدند، همچنان دوست داشتنی اند. اما بسیاری از ما از تکرار آن ها خسته شده ایم و دلمان می خواهد رنگ و رویی تازه بر دیوار آشپزخانه خود ببینیم. امروزه مواد و مصالح بسیار متنوعی پا به عرصه ی طراحی داخلی گذاشته اند که در این میان گزینه های بی شماری برای دیوار بین کابینت آشپزخانه به چشم می خورد. پس ارزش دارد که برای انتخاب گزینه ای متفاوت و زیبا برای دیوار بالای سینک و اجاق گازمان زمان بگذاریم. در این مقاله به کاشی، سرامیک و شیشه بین کابینتی می پردازیم.
فهرست محتوا
- کاشی با طرح هفت هشتی برای دیوار بین کابینتی آشپزخانه
- کاشی فیروزه ای بین کابینت آشپزخانه
- دیوار بین کابینتی آشپزخانه با شیشه رنگی
- پنجره های نیمه شفاف به عنوان دیوار بین کابینت
- دیوار آینه ای، دیوار بین کابینت آشپزخانه
- دیوار بین کابینت آشپزخانه با تکه های شیشه رنگی
- ترکیب کاشی ها در دیوار بین کابینت آشپزخانه
- آجر مصالحی ارزان برای دیوار بین کابینت آشپزخانه
- دیوار بین کابینت آشپزخانه با شیشه بافت دار
کاشی با طرح هفت هشتی برای دیوار بین کابینتی آشپزخانه
تایل های کوچک در چهار رنگ آبی مختلف، این دیوار بین کابینتی با طرح هفتی هشتی را شکل داده اند. این دیوار که بین کابینت های سفید محاصره شده، توجه زیادی را به خود جلب می کند. یکی از مزایای کابینت سفید این است که دستمان در انتخاب دیوار بین کابینتی آشپزخانه زیاد است و تنوع انتخاب خواهیم داشت.
کاشی فیروزه ای بین کابینت آشپزخانه
جزییات کوچک اما مؤثر، این آشپزخانه را از بقیه متمایز می کند و در این میان، دیوار بین کابینتی فیروزه ای نقش ویژه ای دارد. همچون گذشته کاشی و سرامیک، نقش زیبایی بر پیکره معماری خانه ی شما خواهند داشت. کاشی های رسی عربی، پشت اجاق گاز و زیر جزیره را مزین کرده و در این فضای خیره کننده جریان به وجود آورده اند.
دیوار بین کابینتی آشپزخانه با شیشه رنگی
دیوار بین کابینتی با شیشه رنگی بسیار پرطرفدار است و مطمئنا هر کسی عاشق این دیوارپوش شیشه ای با رنگ سبز زمردی می شود. کمی گران تر از سایر مصالح است اما ویژگی های متمایز آن نسبت به سایر مصالح، تمیز شدن آسان و جلوه منحصر به فرد و جلای زیبای آن است.
پنجره های نیمه شفاف به عنوان دیوار بین کابینت
در طراحی دکوراسیون داخلی این آشپزخانه، به جای دیوارهای بین کابینتی سنتی و معمولی از پنجره های نیمه شفاف قابل چرخش استفاده شده است. در صورتی که پشت آشپزخانه نورگیر یا پاسیو باشد، این شیوه بسیار مؤثر و زیبا خواهد بود.
دیوار آینه ای، دیوار بین کابینت آشپزخانه
با وجود پنجره ی کناری در این آشپزخانه که خود جایگزین دیوار بین کابینت در یک وجه شده، طراح با استفاده از آینه در پشت سینک، به انعکاس نور در بقیه ی فضا کمک کرده است. یکی از موارد کاربرد دیوار آینه ای در دکوراسیون منزل انعکاس نور و بزرگ کردن فضاست.
دیوار بین کابینت آشپزخانه با تکه های شیشه رنگی
شما نیز می توانید خلاقیت به خرج دهید یا با کمک یک هنرمند، تکه های شیشه رنگی را در کنار هم بچسبانید و دیوارپوشی زیبا خلق کنید. مثلا این طرح آرامش بخش آب مانند، در میان مصالح ساده و خنثی استفاده شده در این آشپزخانه برجسته و متمایز شده است. اگر حوصله طراحی ندارید، تایل های آماده شیشه ای می تواند کار شما رو راحت تر کند.
ترکیب کاشی ها در دیوار بین کابینت آشپزخانه
در این آشپزخانه از دو نوع کاشی برای دیوار بین کابینت استفاده شده است. طراح از کاشی سفید ساده به شکل قطری در بیشتر سطح دیوار استفاده کرده، اما با کاشی های طرح دار گران تر، مرز دیوار را آراسته است. اگر به کاشی و سرامیک علاقه مندید این روش گزینه مناسبی برای دیوار بین کابینت آشپزخانه شماست.
آجر مصالحی ارزان برای دیوار بین کابینت آشپزخانه
این فضای آجری بخشی از ساختمان اصلی آشپزخانه ی این خانه بوده است که حین بازسازی آن، حفظ شده و طراح یک اجاق گاز درون آن جا داده و هودی درون فضای دودکش آن تعبیه کرده است. شما به راحتی می توانید با یک دیوار آجری ارزان، تحولی در دکوراسیون داخلی خود ایجاد کنید.
دیوار بین کابینت آشپزخانه با شیشه بافت دار
این نوع شیشه به دیوار بین کابینت آشپزخانه، ظاهری رنگی و بافت دار بخشیده است. این ماده ی منحصر به فرد نرم و قابل لمس است و تمیز کردنش آسان. رنگ نقره ای آن رنگ غنی کابینت چوبی را متعادل و خنثی می سازد. شیشه یا طلق های طرح یخی برای این کار مناسب هستند اما دقت داشته باشید برای پشت گاز حتما باید از شیشه های یخی استفاده کنید.