سبک روستیک شاهدی بر این مدعا است که همه چیز دوباره تکرار میشود. نیاکان ما شاید هرگز تصور نمی کردند آنچه را که آنها برای ساخت و ساز خانه و محل زندگی شان و رفع نیاز هایشان استفاده می کنند، روزی تبدیل به یکی از سبک های طراحی داخلی شود.
روستیک، کلمه ای به زبان لاتین و به معنی روستایی می باشد. همانطور که از اسم آن معلوم است این سبک هنری در طراحی دکوراسیون برگرفته از سبک بدوی و اولیه ی روستایی می باشد که با هنر و ذوقی خاص، جایگاه ویژه ای در میان شهرنشینان پیدا کرده است.
ویژگی های طراحی داخلی روستیک
اگر بخواهیم به صورت مختصر به ویژگی های اصلی این سبک بپردازیم ، باید اینگونه بیان کنیم: در تزئین به سبک معماری روستیک ما باید از هرگونه دست درازی ( دست کاری ) در طبیعت خوداری کنیم .یعنی هرقدر که می توانیم از متریال طبیعی بدون استفاه از ابزار و تجهیزات برای ساخت استفاده کنیم.
مصالح کاربردی در سبک روستیک
در سبک دکوراسیون روستیک به دلیل نزدیکی به فضای روستایی، مواد و مصالح به کار رفته بیشتر طبیعی بوده و چوب یکی از اصلی ترین متریال های مورد استفاده است.
تا جایی که امکان داشته باشد از مصالح طبیعی مانند شاخه درختان، پوست درختان خشک شده، تنه و الوارهایی که کاملا پرداخت نشده باشند، آجر و خشت های طبیعی، کاه گل و دیگر متریال های طبیعی استفاده می شود. به طوری که این مواد تا حد امکان از نظر فرم و بافت به طبیعت نزدیک باشند.
استفاده از مواد و مصالح و متریال های برگرفته از طبیعت، فضایی صمیمی تر و همراه با راحتی بیشتر می آفریند. در سبک طبیعت گرایی روستایی، وجوه کلیدی از قبیل منسوجات با بافتی قابل لمس و مواد و مصالحی قوی هم به لحاظ ظاهر و هم کیفیت ساختاری آن مانند چوب های طبیعی و توپر و بالاتر از همه اینها، اشتیاق به بازتاب فضای طبیعی خارج از خانه به درون آن با کاربرد مقلدانه رنگ های آرامش بخش و الگوهای نقشینه موجود در ذات و ماهیت طبیعت است.